Välkommen till Virgo som har konstruerats av C.G. Pettersson

Virgo är en klassisk motorbåt i trä som har konstruerats av den berömde svensken C.G. Pettersson 1925 och har nu återställts till sin tidigare storhet av hantverkarna vid Clare Lallows båtverkstad i Cowes på Isle of Wight i Storbritannien.

Under 1900-talet och nu under 2000-talet har Petterssons motorbåtar blivit kända för sin hållbarhet samt utmärkta konstruktion. Många av de båtar som konstruerades och byggdes av C.G. Pettersson finns fortfarande kvar, och de är alla unika. Under de senaste 14 månaderna har Virgo varsamts återställts till sin tidigare skönhet hos Clare Lallows på Isle of Wight.

C.G. Pettersson's original line drawings of Virgo

C.G. Petterssons originalritningar

Om man tittar på hennes glänsande mahognyträ och gnistrande beslag är det svårt att tro att den här veteranbåten är nästan 90 år gammal.

Virgo images

Eftersom det finns så få Petterssonbåtar till salu är Virgo ett attraktivt erbjudande för alla som önskar ett utmärkt exempel på C.G. Petterssons verk.

Om du vill ta reda på mer om Virgo kan du läsa resten av vår webbplats som just nu endast är tillgänglig på engelska. Vi tillhandahåller annars gärna mer information och du kan kontakta oss på enquiries@virgopettersson.co.uk.